Müzakereler altın ve dolarda dengeleri değiştirdi

Müzakereler altın ve dolarda dengeleri değiştirdi

Dolmabahçe'de gerçekleşen Rusya ve Ukrayna heyetleri arasındaki görüşmenin ardından altın ve dolardaki belirgin düşüş dikkat çekti. Gram altındaki günlük düşüş yüzde 3'ü aştı, 888 TL'ye geriledi. Dolar ise 14,53'e kadar indi.

Türkiye'nin ev sahipliğinde Dolmabahçe'de gerçekleşen, Rusya ve Ukrayna heyetleri arasında yapılan müzakere toplantısının ardından altın ve dolarda ciddi düşüş yaşandı. Görüşmelerin ardından Rusya Savunma Bakanlığı'nın "diyaloğun devam etmesi için Ukrayna'nın başkenti Kiev'deki operasyonları azaltma kararını" duyurması, petrolün yanında altın ve dolarda da düşüşü beraberinde getirdi.

Ons altın fiyatı bugün 1929 dolardan 1890 dolara kadar geriledi. Dolar/TL de 14,84'ten 14,53'e kadar düştü.

Sabah saatlerinde 918 TL olan gram altın fiyatı, öğleden sonra Ukrayna haberleriyle 888 TL'ye kadar indi. Gram altında günlük düşüş yüzde 3’ü aştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN