Sigaraya zam mı gelecek? 1 Nisan'da yürürlüğe girecek

Sigaraya zam mı gelecek? 1 Nisan'da yürürlüğe girecek

Sigara ve alkol fiyatlarına gelen zamların ardı arkası kesilmiyor. 1 Nisan itibariyle sigara gruplarına yeni zamların gelmesi bekleniyor. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, "Alkol ve sigara zamlarına hazır mıyız" paylaşımı ile gelecek zamlarının haberini vermişti.

1 Nisan itibariyle tüm sigara gruplarında, en az 4 en fazla 6 TL zammın uygulanacağı sigara dağıtıcıları ve satıcılarına haber verildiği ileri sürüldü.

Hatırlanacağı üzere sigara fiyatlarına Ocak ayındaki çifte zammın ardından 14 -15 Mart tarihlerinde 2 lira zam gelmişti.

Bu son zammın ardından yeni zam gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabından yapığı paylaşımda "Alkol ve sigarada yeni zamlara hazır mıyız?" paylaşımında bulundu.

Zammın yapılıp yapılmayacağı henüz kesinlik kazanmış değil.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN