Ukrayna'daki Türk vatandaşlarının cep telefonu faturaları ertelendi

Ukrayna'daki Türk vatandaşlarının cep telefonu faturaları ertelendi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Ukrayna'da bulunan Türk vatandaşlarının mobil hat borçlarının ertelendiğini bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, mobil operatörlerle yapılan görüşmeler sonrasında Ukrayna'da bulunan Türk vatandaşlarının mobil hat borçlarının ertelendiği bildirildi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Bakanlığın koordinesinde mobil operatörler tarafından Ukrayna'daki Türk vatandaşlarının mobil hatlarına, 24 Şubat'tan itibaren konuşma, SMS ve internet paketlerinin ücretsiz tanımlandığı belirtildi.

Açıklamada, 27 Şubat itibarıyla mobil operatörlerin, söz konusu kesimin kullanımına sunduğu ücretsiz paketleri yenilediğine işaret edilerek, şunlar kaydedildi:

"Mobil operatörlerin bu hatlar için borç öteleme, faiz/açma-kapama ücretlerinin silinmesi uygulaması başlatılırken, her türlü borçtan dolayı kısıtlama da durduruldu. Uygulamalar mobil operatörlere göre farklılık gösteriyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN