El Bab operasyonunda 6 asker yaralandı | Son dakika haberleri

El Bab operasyonunda 6 asker yaralandı | Son dakika haberleri

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında düzenlenen El Bab operasyonunu yürüten Türk askerlerine yönelik saldırıda 6 asker yaralandı.

Fırat Kalkanı Harekatı'nda El Bab operasyonunu yürüten Türk askerlerine yönelik saldırıda 6 asker yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Fırat Kalkanı Harekatının 107’ncı gününde El Bab operasyonunu yürüten Türk askerlerine saldırı yapıldı. Yaralanan 6 asker saldırı bölgesinden tahliye edilerek, Kilis’in Elbeyli ilçesi Çobanbey Sıhhi Tahliye noktasına getirildi. Buradan ambulansla alınan yaralı askerler, Kilis Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı askerlerin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN