Elazığ'da PKK operasyonu: 6 gözaltı

Elazığ'da PKK operasyonu: 6 gözaltı

Elazığ’da terör örgütü PKK/KCK ile PYD/YPG’ye yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG’ye yönelik çalışma yaptı.

Polisin işbirlikçi yapılanmasına yönelik yaptığı çalışmada Elazığ ve Bingöl ile Elazığ’a bağlı Alacakaya, Karakoçan ilçelerinde adresler tespit etti. Polisin yaptığı eş zamanlı operasyonda 2 ilde toplam 6 şüpheli gözaltına alındı. 

Gözaltına alınan şüphelilerden 5’inin örgüte adam kazandırıp, erzak temin ettiği, diğer 1 şüphelinin ise terör örgütü PYD/YPG’ye katıldığı daha sonra ayrıldığının belirlendiği öğrenildi. 
Emniyette ifadeleri alınan 6 şüpheli bugün adliyeye sevk edildi. 

ELAZIĞ/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN