Elinde havai fişek patlayan Galatasaraylı Elabdellaoui'nin doktorlarından ilk açıklama

Son dakika haberi... Evinde yılbaşı kutlaması yaparken elinde havai fişek patlaması sonucu yaralanan Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui'nin doktorlarından ilk açıklama geldi.

Havai fişek patlamasıyla yaralanan Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Omar Elabdellaoui'nin doktorları açıklama yaptı.

29 yaşındaki deneyimli sağ bekin iki gözünde de yaralanma olduğunu belirten Prof. Dr. Vedat Kaya, Norveçlinin durumunun düne göre daha iyi olduğunu söyledi. Tedavisinin devam ettiğini vurgulayan Kaya, Elabdellaoui'nin bir gözünde diğerine göre daha fazla hasar olduğunu ifade etti.

Kaya, "Bir temizleme işlemi yaptık. Bu bile bir gün içinde çok fark yarattı. Restorasyon diyebileceğimiz işlemi de adım adım planlıyoruz. Türkiye'de ekipman olarak en iyi ekipmana sahip hastanedeyiz. Bu tür olaylara daha önce de müdahale ettik. Kök hücre laboratuvarımız var. Dünya ortalamasının üzerinde bir tedavi olacak. Bunu yapacağız" dedi.

NE OLMUŞTU?

31 Aralık gecesi evinde yılbaşı kutlaması yapan Omar Elabdellaoui, havai fişeğin elinde patlaması nedeniyle yaralanmıştı. Hastaneye kaldırılan Norveçlinin görme kaybı yaşadığı iddia edilmişti. Yaşanan olay sonrası Galatasaray Kulübü'nden yetkililer hastaneye akın ederken Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "İçimiz yanıyor, içimize bu akşam ateş düştü" demişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN