Emanuel Eboue İstanbul'a geldi

Emanuel Eboue İstanbul'a geldi

Eski eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle gündeme gelen Galatasaray'ın eski oyuncusu Emanuel Eboue İstanbul'a geldi.

Teknik direktör Fatih Terim döneminde daha önce Galatasaray forması giyen Fildişili sağ bek oyuncu, verdiği bir röportajda eski eşiyle boşandıktan sonra maddi olarak kötü durumda olduğunu açıklamıştı. Terim'in o dönemde de yardımcılıklarını yapan Ümit Davala ve Hasan Şaş bugün Eboue ile bir araya geldi. Eboue'nin yaptığı açıklamalarından ardından Hasan Şaş 'Eboue ile ilgileniyoruz' açıklamasında bulunmuştu.

Terim'in yardımcıları Şaş, Davala ve kulübünün tercümanlarından Mert Çetin, Fildişili oyuncuyla Florya'da bir araya geldiler. Ümit Davala ve Hasan Şaş bu görüşmeyi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Davala, gerçekleştirilen görüşmede çeklien fotoğrafı paylaşarak altına "Eski dostumuzla buluşma...#emmanueleboue" iletisini paylaştı.
Hasas Şaş da aynı fotoğrafın altına "Yemekteyiz" notunu düşerek Eboue ile bir araya geldiklerini belirttiler. 

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN