Emmanuel Eboue Sunderland ile sezon sonuna kadar anlaştı

Emmanuel Eboue Sunderland ile sezon sonuna kadar anlaştı

Galatasaray'ın eski futbolcularından Emmanuel Eboue, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Sunderland'e transfer oldu.

 

2011-2015 yılları arasında Galatasaray'ın formasını giyen ve Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrıldıktan sonra uzun süre kulüp bulamayan Emmanuel Eboue'nin yeni durağı İngiltere Premier Ligi oldu.

Geçtiğimiz hafta Sunderland U21 takımı ile idmanlara çıkan ve takımın Leicester U21 takımıyla karşı karşıya geldiği maçta da forma giyen 32 yaşındaki futbolcu, teknik direktör Sam Allardyce'ın beğenisini kazandı ve kulüp Eboue ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalama kararı aldı.

'Antrenmanlarda kendini kanıtladı'

Spor Alemi'nin haberine göre Sunderland Teknik Direktörü Sam Allardyce, Fildişi Sahilli yıldız oyuncunun transferiyle ilgili olarak "Onunla sözleşme imzalayacağız. O üst düzey bir oyuncu ve onun deneyiminden elimizden geldiği kadar yararlanacağız. O antrenmanlarda kendini kanıtladı" diye konuştu.

Eboue'nin Galatasaray istatistikleri

Organizazyon  Maç    Dak   Gol   As   Sr   Kr

Süper Lig      77   6413     4    8    5    -

Türkiye Kp      4    354     -    -    -    -

Resmi Kp        2    210     -    -    -    -

Avrupa Kp      18   1500     1    2    1    -

Toplam        101   8477     5   10    6    -

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN