Emniyet müdürü operasyon sonrası telsizden Mehmet Akif 'in şiirini okudu

Emniyet müdürü operasyon sonrası telsizden Mehmet Akif 'in şiirini okudu

Cizre'de operasyonun ardından emniyet müdürlüğünden güvenlik güçlerine anons yapıldı. Bir emniyet müdürü Mehmet Akif Ersoy'un şiirini "Ordunun duası" adlı şiirini okudu.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı ile başlayan operasyonlar 60'ıncı gününde sona erdi. Bölgenin teröristlerden temizlenmesinin ardından telsizlere yansıyan anonslar, güvenlik kuvvetlerine moral ve destek sağladı. Emniyet müdürlüğü haber merkezi görevlileri, operasyonların bitiminin ardından şehit düşenlerin isimlerini teker teker okurken, anonsa cevap veren bir görevli müdür ise Mehmet Akif Ersoy'un kaleme aldığı 'Ordu'nun duası' isimli şiiri okudu. Şehit ve şiirin okunması telsiz taşıyan ekiplere moral ve motivasyon sağladı.

Telsizden Mehmet Akif'in şiirini okudu

Cizre ilçesinde operasyonların tamamlanmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü haber merkezindeki görevliler, operasyonda şehit düşen asker ve polislerin isimlerini teker teker okudu. Haber merkezindeki görevli operasyonların bitişinin ardından telsizden, "Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor tevhidi, Bedr'in aslanları ancak bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın. Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın" dörtlüğünü okuduktan sonra ekiplere anons etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN