Emrah’ın istekleri diziyi başlamadan bitirdi

Emrah’ın istekleri diziyi başlamadan bitirdi

“Unutamadım” isimli diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Emrah’ın bitmek bilmeyen istekleri yüzünden yapım şirketi iptal kararı aldı.

Gold Yapım, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İş prensibimiz Emrah’la ters düştü. Bu şekilde devam etmemiz mümkün değil” dedi. Yapımcı Faruk Turgut’un Emrah’ın bitmek bilmeyen istekleri yüzünden diziyi çekmeme kararı aldığı öne sürüldü.

“Proje bu şekilde devam edemez”

Dizinin hazırlık süreci için şimdiye kadar 300 bin TL harcadığı öğrenilen Gold Yapım'ın basın açıklaması, Emrah'ı suçlar nitelikteydi: “Star TV’de Haziran ayında yayına girmesi planlanan ‘Unutamadım’ dizisi başrol oyuncularından Emrah Erdoğan ile Gold Film’in senelerdir ödün vermediği iş prensipleriyle ilgili ters düşmesinden kaynaklı yollarını ayırmıştır. Projeye bu şekilde devam etmemiz mümkün değildir. Kısa sürede büyük emekler harcayan ekibimiz ve diğer oyuncularımıza teşekkür eder, saygılarınıza arz ederiz.” Yapımcı Faruk Turgut’un Emrah’ın senaryoya müdahalesi ve bitmek bilmeyen istekleri yüzünden diziyi çekmeme kararı aldığı öne sürüldü. Star TV ile anlaşması olan Emrah ise başka bir yapımcıyla yoluna devam edip diziyi çekecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN