Emre Çolak Deportivo formasıyla, La Liga'da ilk maçına çıktı

Emre Çolak Deportivo formasıyla, La Liga'da ilk maçına çıktı

Galatasaray'dan Deportivo'ya transfer olan Emre Çolak, La Liga'daki ilk maçına çıktı.

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Deportivo'nun mayıs ayında Galatasaray'dan transfer ettiği Emre Çolak, yeni takımıyla ilk resmi maçına ligde Real Betis karşısında çıktı.

90 DAKİKA SAHADA KALDI

La Liga'nın ikinci haftasının açılış maçında Deportivo, deplasmanda karşılaştığı Real Betis ile 0-0 berabere kaldı. Emre Çolak, ilk 11'de başladığı karşılaşmada 90 dakika sahada kaldı.

Emre, Deportivo'nun geçen hafta evinde Eibar'ı 2-1 mağlup ettiği müsabakada 18 kişilik kadroda yer almış fakat görev yapmamıştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN