En akıcı videolar telefonda

En akıcı videolar telefonda

YouTube Android ve iOS uygulamalarında saniyede 60 karelik akıcı videoları desteklemeye başladı. Özellikle oyun videolarında yeni bir devrim kapıda.

Video oyunları dünyası, yeni nesil konsollarla birlikte saniyede 60 kare yenileyebilen oyunların görüntüleriyle önemli bir devrim yaşadı. The Last of Us: Remastered gibi PS4 oyunlarının, PS3 sürümlerine göre en büyük avantajı 60 fps akışı destekliyor olmalarıydı. Aynı teknoloji artık YouTube videolarında da aranmaya başladı.

Oyun içi görüntülerden oluşan "Let’s Play" videolarının yükselişine ayak uydurmaya çalışan video paylaşım devi, 60 fps video desteğini bir süre önce 1080p çözünürlüğe kadar destekler hale gelmiş, hatta 4K çözünürlük için de testlere başlamıştı.

Video evriminde bir adım daha atıldı ve YouTube, iPhone ve Android için sunduğu mobil uygulamalarda 60 fps oynatma desteği getirdiğini açıkladı. iOS ve Android uygulamalarını güncelleyen tüm YouTube kullanıcıları, bundan böyle Far Cry 4 gibi yapımları mobil cihazlarından da pürüzsüz akıcılıkta seyredebilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN