En kapsamlı Black Friday indirim listesi

En kapsamlı Black Friday indirim listesi

Black Friday (Kara Cuma) indirimleri bu akşam başlıyor. Peki hangi mağaza, marka ve ürünlerde Black Friday indimi var? Black Friday indirimi yapan internet siteleri hangileri? Haberimizden indirim yapan markalar ve ürünlerine ulaşabilirsiniz. İşte PULL & BEAR, Stradivarius, Zara, Bershka, Oysho, Gratis, Markafoni ve GittiGidiyor'un da içinde bulunduğu indirim rüzgarı...

2018 Black Friday 2018 indirimi hangi sitelerde ve ürünlerde olacak? Bu akşam başlayacak Kara Cuma indirimi ucuz ürün almak isteyenleri harekete geçirdi. "Kara Cuma hangi mağazalarda var?" sorusunun cevabını merak eden vatandaşlar istedikleri markayı almak için aramalar yapıyor. Black Friday çılgınlığı sürerken, indirimli ürünler ve kampanyaya katılan markaları sizler için derledik. Bir de uyarı yapalım. İnternet sitelerinin Black Friday kampanyası düzenlemesini fırsata çevirmek isteyen dolandırıcılara dikkat. Ucuz ürün alayım derken tuzağa düşmeyin. İşte detaylar... 

BLACK FRİDAY İNDİRİMİ YAPAN MARKALAR LİSTESİ

PULL & BEAR

Pull and bear online alışveriş bu akşam black friday kapsamında alışveriş yapılabilecek.%20'ye kadar indirim bekleniyor.

Stradivarius

Stradivarius da online alışverişte seçili ürünlerinde geçerli olacak %20 indirim sunuyor.

Bershka

Inditex grubunun yeni bir markası olarak 1998'de İspanya'da kuruldu.

Black friday kapsamıyla online uygulamada saat 20.00'de başlayacak.

Seçili ürünlerinde %30 ve %50 indirim yapacak.

Oysho

İç giyimden pijama ve eşofman takımlarına kadar seçenekler sunan inditex grubu markası tüm ürünlerde %20 indirim yaptı.

Oysho'nun da online alışveriş seçeneği bulunuyor.

Zara

Zara da online alışveriş saat 22.00'de başlayacak olan -50% indirim sunacak.

Gretis

Kozmatik mağazalar zinciri Gratis, Black Friday kampanyası yapmayacağını ilan etsede bu güne özel indirimleri ile dikkat çekiyor. Ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz.

 

MARKAFONİ EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ BLACK FRİDAY

Alışveriş çılgınlarının merakla araştırdığı Markafoni indirimleri 19-25 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak. Sayısız ürünün satışa sunulacağı Markafoni indirimleri 50 TL ve üzeri alışverişlerde kargo beda olacak. 

18-11/22/abd-black-friday.jpg
Geçen yıl indirimli ürünler için çılgınca alış veriş yapılan ABD'de yine aynı manzaralar bekleniyor. 

TEKNOSA EFSANE İNDİRİMLERİ BLACK FRİDAY TEKNOSA

Teknoloji perakendecisi Teknosa, Black Friday kampanyalarını “Tekno Cuma” indirimleri çatısı altında tüketicilere sunacak. İndirimler hem Teknosa mağazalarında hem de online satış kanalında geçerli olacak.

GİTTİ GİDİYOR BLACK FRİDAY İNDİRİMLERİ EFSANE CUMA İNDİRİMLERİ

Black Friday’e “Süper Cuma” kampanyasıyla katılan GittiGidiyor’dan yapılan açıklamaya göre 23 Kasım Cuma günü geçerli olacak kampanya kapsamında tüketicilere yüzde 80’e varan oranda indirim sunulacak. Kampanya perşembe gününü cumaya bağlayan gece saat 00:00’da başlayacak ve 24 saat boyunca devam edecek. 

MEDIAMARKT İNDİRİMLERİ

20 – 25 Kasım tarihleri arasında sürecek olan indirimlerin zirve noktası Cuma günü başlayacak olan Şahane Cuma indirimleri olacak. Ama o tarihe kadar indirim dönemini boş geçmeyen MediaMarkt birbirinden özel ürünleri ziyaretçilerine sunuyor.

Pegasus ve THY de havada Black Friday indirimi yapıyor. Kampanyanın ayrıntıları da açıklandı. İndirim oranlarını buradan okuyabilirsiniz. 

Büyük indirimlerin yapıldığı Black Friday’de kullanıcıların her zamankinden daha dikkatli olmaları gerektiğini konusunda uyaran küresel siber güvenlik kuruluşu Bitdefender Antivirüs, bugünlerde online alışveriş yapacaklara şu tavsiyelerde bulundu:

18-11/22/black-friday-internet.jpg

İNTERNET SİTELERİNDE BLACK FRIDAY TUZAĞINA DİKKAK

1- Black Friday temalı içeriklere hemen kanmayın, gelen e-postaların adresini ve doğruluğunu kontrol edin. Kötü niyetli kişilerin göndereceği linklere tıkladığınız anda tüm kişisel bilgileriniz dolandırıcıların eline kolayca geçebilir. İyi niyetli gibi gözüken e-postaların arkasında da kötü planların olabileceğinden şüphe edin. Düşünmeden gireceğiniz linkler sizi virüs bulaştıran sitelerin avı haline getirebilir.

SAHTE UYGULAMALARA DİKKAT

2- Sahte uygulamalardan korunmak için mağazanın web sitesini ziyaret ederek uygulamaya bağlantı verip vermediğine bakın. Sahte Black Friday uygulamalarından korunmanın en kolay yolu, mobil tarayıcınızdan mağazanın resmi web sitesine giderek uygulamaya bağlantı verip vermediğini kontrol etmektir. Birçok mobil tarayıcı, eğer bir web sitesinin halihazırda bir uygulaması varsa, üst veya alt kısımda sayfayı uygulamada açmak isteyip istemediğinizi soran bir mesaj verir.

3- Abartılı kampanya, indirim ve hediye tekliflere itibar etmeyin, güvensiz ağlar üzerinden sahte satın almalara yönlendirebilecek linklerden uzak durun. Eğer gördüğünüz bir kampanya gerçek olamayacak kadar cazipse, büyük bir olasılıkla gerçek değildir. Kampanyanın gerçek olduğunu düşünüyorsanız yeni bir tarayıcı açarak web sitesinin adresini doğrudan bu adres çubuğuna yazın. Doğrudan marka tarafından duyurulan fırsatlara güvenin. Her ne olursa olsun online alışverişiniz için mutlaka düşük bakiyeli bir sanal kart kullanın.

ADRES ÇUBUĞUNDA KİLİT İŞARETİ VAR MI?

4- Bildiğiniz ve güvendiğiniz adreslerden alışveriş yapın. Daha önce denediğiniz ve memnun kaldığınız ya da kendini kanıtlamış online alışveriş sitelerinden alışveriş yapın. Alışveriş yaptığınız sitenin SSL sertifikası kullandığından emin olun. Güvenli ve şifrelenmiş bir web sitesi adresi HTTP ile değil, HTTPS ile başlar ve adres çubuğunda kilit simgesi görünür.

5- Verdiğiniz bilgilere dikkat edin. Alışveriş yaptığınız site siparişiniz için gerekli bilgiler dışında çok daha fazla soru soruyorsa, bu özel soruları cevaplamayın ve alışverişinizi sonlandırın. Bazı kötü amaçlı yazılımlar, çevrimiçi formlara satır ekleyerek siber suçluların özel bilgilerinizi çalmasına neden olabilir.

6- Hesap özetlerini ve kredi kartı ekstrelerini kontrol edin. Online alışveriş yaptıktan sonra hesap özetinde yada kredi kartı ekstresinde şüpheli bir harcama görürseniz hemen bankanızla iletişime geçin. 

7- İşletim sisteminizin ve antivirüs yazılımınızın güncel olduğundan emin olun. Güncellemeler sizi dolandırıcılığa ve zararlı yazılımlara karşı koruyacaktır. Bilgisayarınızı fırsat buldukça olası virüs bulaşmalarına karşı tarayın.

8- Birden fazla platformda bulunan cihazlarınızdaki kişisel verilerinizi zararlı yazılımlara karşı korumak için geliştirilmiş, bilinen ve kapsamlı bir güvenlik çözümü kullanın.

Black Friday (Kara Cuma) indirimleri bu akşam başlıyor. Peki hangi mağaza, marka ve ürünlerde Black Friday indimi var? Black Friday indirimi yapan internet siteleri hangileri? Haberimizden indirim yapan markalar ve ürünlerine ulaşabilirsiniz. İşte PULL & BEAR, Stradivarius, Zara, Bershka, Oysho, Gratis, Markafoni ve GittiGidiyor'un da içinde bulunduğu indirim rüzgarı...

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN