Enes Ünal attığı 3 golle Hollanda tarihine geçti

Enes Ünal attığı 3 golle Hollanda tarihine geçti

Hollanda Ligi ekiplerinden Twente'de forma giyen ve bonservisi Premier Lig ekiplerinden Manchester City'de bulunan Enes Ünal, Hollanda Eredivisie tarihinde hat-trick yapan ilk Türk oyuncu oldu.

Enes Ünal 40 dakikada attığı 3 golle Hollanda tarihine geçti.

40 DAKİKAYA 3 GOL SIĞDIRDI

Groningen maçına ilk 11'de sahaya çıkan Ünal, 40 dakikada üç gol atarak tarihe geçti.

İlk hafta kadroya giremeyen, ikinci hafta mücadelesinde oyuna sonradan giren Ünal, takımının Feyonoord’a 2-0 kaybetmesine engel olamamıştı. Üçüncü haftada ilk 11’de şans bulan Enes taraftarları kendisine hayran bıraktı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN