Erdem Gül'e MİT TIR'ları davasından beraat

Erdem Gül'e MİT TIR'ları davasından beraat

Cumhuriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Erdem Gül, MİT TIR'ları davasından beraat etti.

Erdem Gül, 'devletin gizli kalması gereken belgelerini temin etme ve açıklama' suçlamasıyla yargılandığı MİT TIR'ları davasından beraat etti.

Yargıtay, Cumhuriyet gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Can Dündar 'a 5 yıl 10 ay, Erdem Gül 'e 5 yıl hapis cezası veren yerel mahkeme kararını bozmuştu.

Yargıtay, Dündar'ın 15 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası almasını, Gül'ün de beraat etmesi gerektiğini belirtmişti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN