Erdoğan: Çavuşoğlu ve Akar ile telefon görüşmesi yaptı

Erdoğan: Çavuşoğlu ve Akar ile telefon görüşmesi yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başika'daki saldırı ve akabinde bölgede yaşanan gelişmeler hakkında Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile telefon görüşmesi yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başika'daki saldırı ve akabinde bölgede yaşanan gelişmeler hakkında Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ile birer telefon görüşmesi yaparak bilgi aldı.

Ayrıntılı bilgi aldı

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuyla ilgili olarak, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile birer telefon görüşmesi yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki makamında bulunduğu sırada yaptığı telefon görüşmelerinde, Çavuşoğlu ve Akar'dan saldırıya ve gelişmelere ilişkin ayrıntılı bilgi aldığı kaydedildi.

ANKARA/DHA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN