Erdoğan, depremzede anne için patrondan izin istedi

Erdoğan, depremzede anne için patrondan izin istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından yaralıları ziyaret etti. Ziyaret sırasında depremzede bir anne, iki oğlunun yanına gelmesi için Erdoğan'dan izin almasını istedi. Bunun üzerine patronu arayan Erdoğan "Şimdi sen ona bir 15 gün izin ver. Tamam mı? Depremzede olarak da bir darbe yemiş, tamam mı?" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ ve Malatya'yı vuran 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından hastanede tedavi gören bir depremzede anneyi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında yaralı anne, çalışan iki oğlunun yanına gelmesi için Erdoğan'dan izin almasını istedi. Erdoğan, talep üzerine annenin yanındaki polis oğlu için o anda izin ayarladı.

Trabzon'da bir şirkette muhasebecilik yapan diğer oğlu için de şirket müdürünü arayan Erdoğan, şunları söyledi:

"AHMET'İ HEMEN ANNESİNİ YANINA GÖNDERİYORSUN"

"Alo, Hayırlı günler. Şimdi ben senin yanındaki bir kardeşimizin annesinin yanındayım. Elazığ'da bir depremzede. Ahmet Can, senin personelin. Senin personelin muhasebe bölümündeymiş. Kayda alıyor musun? Şimdi ona sen bir 15 gün izin ver. Tamam mı? O annesinin hizmetinde bulunsun. Zaten çok özlemişler, uzun zamandır görmüyorlar. Depremzede olarak da bir darbe yemiş, tamam mı? Sen şimdi Ahmet'e söylüyorsun, Ahmet'i hemen annesinin yanına gönderiyorsun."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN