Erdoğan ile down sendromlu kızın dikkat çeken diyaloğu

Erdoğan ile down sendromlu kızın dikkat çeken diyaloğu

"Seçmen kütüklerinde isimleri yer almayan üyelerimizin adreslerini bulup kayıtlarını yaptıracaksınız"

Erdoğan konuşması sırasında kendisini izleyen down sendromlu bir çocuğa, "Beni ne kadar seviyorsun, göster bakalım" deyince küçük kız da elleriyle kalp işareti yaparak cevap verdi.

İŞTE AK PARTİ'NİN SAKARYA ADAYLARI

Sakarya Büyükşehir Belediye başkan adayı: Ekrem Yüce

Adapazarı Belediye Başkan adayı: Mutlu Işıksu

Akyazı Belediye Başkan adayı: Bilal Soykan

Arifiye Belediye Başkan adayı: İsmial Karakuluççu

Erenler Belediye Başkan adayı: Fevzi Kılıç

Ferizli Belediye Başkan adayı: İsmail Gündoğdu

Geyve Belediye Başkan adayı: Murat Kaya

Hendek Belediye Başkan adayı: Ali Kemal Sofu

Karapürçek Belediye Başkan adayı: Orhan Yıldırım

Karasu ​​​Belediye Başkan adayı: İhsak Sarı

Kaynarca Belediye Başkan adayı: Murat Kefli

Kocaali Belediye Başkan adayı: Ahmet Acar

Pamukova Belediye Başkan adayı: Cevat Keser

Sapanca Belediye Başkan adayı: Özcan Özen

Serdivan Belediye Başkan adayı: Yusuf Alemdar

Taraklı  Belediye Başkan adayı: (Cumhur İttifakı adayı) İbrahim Pilavcı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle: 

Sakarya her alanda olduğu gibi belediyelerde de en iyi hizmete layıktır. AK Parti olarak gayemiz Sakarya halkını hak ettiği hizmetlere kavuşturmaktır. 

AK PARTİ ÜYELERİNDEN 504 BİNİNİN KAYITLARININ OLMADIĞINI GÖRDÜK

Askıya çıkan seçmen kütüklerini incelediğimizde AK Parti üyelerinden 504 bininin burada kayıtlarının olmadığını gördük. Bir önceki seçime göre ilçe değiştiren 1,5 milyon kişi içinde de 222 bin AK Parti üyesi var. Üyemiz olup da seçmen kaydı bulunmayanların sayısı 6 binin üzerinde. Tüm il ve ilçe başlanlarımıza buradan talimat veriyorum. Seçmen kütüklerinde isimleri yer almayan üyelerimizin adreslerini bulup, kayıtlarını yaptıracaksınız.

ESERLERİMİZLE KONUŞURUZ

Biz gittiğimiz her yerde eserlerimizle konuşuruz. Birileri gibi iftiranın, yalanın gölgesine sığınmıyor, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı paylaşıyoruz. Bugün Karasu'da dev bir tesisin temellerini attık.

SAKARYA'YA 24 MİLYAR YATIRIM YAPTIK

İktidarlarımız döneminde yani 16 yılda Sakarya'ya 24 katrilyon yatırım yaptık. Sakarya'da bin yataklı şehir hastanesi ihale sürecinde. İhalesini yapıp inşasına başlayacağız. Sakarya'da hızlı tren fabrikası kurduk. Modern metro araçlarını artık burada üretiyoruz. Çiftçilerimize bugüne kadar toplam 1,5 milyar tutarında tarımsal destek verdik.

BUNLARA GEREKEN DERSİ 31 MART'TA VERMEMİZ LAZIM

CHP'ye gönül veren kardeşlerimize sesleniyorum. Gelin bu oyunu bozun. Şimdi bir Cumhur İttifakı var. Cumhur İttifakının karşısında bir illet, bir zillet ittifakı var. Bunlara gereken dersi 31 Mart'ta vermemiz lazım.

KENDİ SAVAŞ UÇAĞIMIZI DA YAPACAĞIZ

Kendi savaş uçağımızı üretmek için çırpınıyoruz. Onu da yapacağız. İHA, SİHA, Akıncı'yı nasıl yapıyorsak onu da yapacağız. Bir yandan F-35'e ortak olduk bir yandan da Hürkuş'u geliştirdik. Bir yandan geleceğin savaş uçağı Akıncı'yı geliştiriyoruz. Biz savunma sanayiinde yer alan bütün girişimcilerin yanındayız, arkasındayız. Onlarla beraber savunma sanayimizi güçlü kılacağız.Aciliyeti olanlar dışında hiçbir ürün veya hizmet yurt dışından alınmayacak. Bu ülke ne çektiyse hazırcılıktan çekmiştir, artık bu devri kapatıyoruz.

SAVUNMA SANAYİSİNDE YILDA 2 MİLYAR DOLAR İHRACAAT YAPIYORUZ

Savunma sanayisinde yılda 2 milyar dolar ihracat yapabilen bir durumdayız. Sakarya eskiden beri bu işlerin merkeziydi. Önümüzdeki dönemde daha büyük yatırımla Sakarya liderliğini sürdürecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN