Erdoğan: MİT TIR'larının durdurulması casusluktur

Erdoğan: MİT TIR'larının
 durdurulması casusluktur

Yenikapı'da Fetih Şöleni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT TIR'larının durdurulması için "Bu casusluktur ajanlıktır bunun hesabını verecekler" dedi.

Yenikapı'da Fetih Şöleninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan MİT TIR'larının durdurulması için "Bu casusuluktur ajanlıktır bunun hesabını verecekler" dedi. 

Vatanımızın üzerinde kimse operasyon düşünmesin, karşılarında milletimizi, ordumuzu, emniyet güçlerimizi bulurlar.
 
Bunlar aydın değil bunlar karanlık. Bayrağımıza karşı bayrak çıkaranların yanında  yer alanlara ben aydın diyemem. Onun için biz yerimizi çok iyi belirledik. Milletimiz böyle durumlar için ne der biliyor musunuz? Gavurun ekmeğini yiyen gavurun kılıcı çalar. KPSS sorularını çaldılar, Suriye’deki kardeşlerimize gönderdiğimiz yardımların önünü kesip hayatlarını çaldılar. Bayır bucak Türkmenlerine gönderilen yardımlara iftira attılar. Cezalarını çekecekler.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN