Erdoğan-Pence görüşmesi sonrası açıklamalar geldi, dolar düştü

Erdoğan-Pence görüşmesi sonrası açıklamalar geldi, dolar düştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence başkanlığında yapılan heyetler arası görüşme sonrası Suriye'deki operasyonla ilgili önemli açıklamalar geldi. Ateşkes kararı ve YPG'nin bölgesen çekilmesi yönündeki olumlu açıklamalar sonrası dolarda da düşüş görüldü.

Türkiye ile ABD heyetinin Suriye konusundaki görüşmeleri sonrası kritik açıklamalar geldi. Karşılıklı açıklamalar sonrası dolarda aşağı yönlü hareketlilik yaşandı. Gün içerisinde 5.94'e kadar yükselen dolar; saat 21.15 itibariyle 5.83 seviyesinde işlem görüyor.

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN