Erdoğan-Putin zirvesi 1 saat 40 dakika sürdü açıklama bekleniyor | Son dakika haberleri

Erdoğan-Putin zirvesi 1 saat 40 dakika sürdü açıklama bekleniyor | Son dakika haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Mabeyn Köşkü'ndeki görüşmesi sona erdi. 1 saat 40 dakika süren görüşme ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23. Dünya Enerji Kongresi'nin ardından Beşiktaş'taki Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'ne geçti. Kongrenin ardından Rusya Devlet Baskanı Vladimir Putin de köşke geldi. Öte yandan Putin'in etrafındaki Rus korumalar dikkat çekti.

1 SAAT 40 DAKİKA SÜRDÜ

Mabeyn Köşkü'nde saat 17.10'da başlayan görüşme, basına kapalı gerçekleşti. Görüşme saat 18:50'de sona erdi.

ERDOĞAN VE PUTIN SALONA BÖYLE GELDİ

GÖRÜŞME ÖNCESİ AKAR DA KÖŞKE GELDİ

Öte yandan Erdoğan, Lütfi Kırdar'daki kongre sonrası saat 16.30 sıralarındaki Beşiktaş’taki Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü’ne geçti.

Erdoğan’ın girişinden kısa bir süre önce de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar köşke girdi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN