Erdoğan'a Marmaris'te saldırı girişiminde bulunan 4 komando yakalandı - Son dakika haberleri

Erdoğan'a Marmaris'te saldırı girişiminde bulunan 4 komando yakalandı - Son dakika haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bulunduğu Marmaris’teki otele o ayrıldıktan kısa süre sonra helikopterle gelip saldırıda bulunan darbeci askerlerden biri otostop çekerken sabah saatlerinde yakalanmıştı. Son gelen bilgiyle 3 komandonun da yakalandığı bildirildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasının ardından, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen askerler arasında yer aldığı belirlenen bir üsteğmen, Muğla'nın Ula ilçesinde yakalandı.

ARANAN 3 KOMANDO YAKALANDI

Ula ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı yol kontrolü sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konakladığı otele saldırı düzenleyenler arasında olduğu tespit edilen Üsteğmen Ali Sarıbey, sivil kıyafetle otostop yaparken gözaltına alındı. Sarıbey'in silahının da ele geçirildiği öğrenildi. Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen Sarıbey, Muğla'ya sevk edildi. Öte yandan Armutalan Mahallesi’nde de kıyafet çalarken görüldükleri belirtilen 3 komando da yakalandı

DARBECİLER ARANIYOR

MUĞLA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN