Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'geçmiş olsun' telefonu

Erdoğan'dan Bahçeli'ye 'geçmiş olsun' telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanı Erdoğan, rahatsızlığının ardından mesaisine yeniden başlayan MHP lideri Bahçeli'yi arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Görüşmeye dair yayınlanan videoda Erdoğan'ın şunları söylediği duyuldu: Nasıl durum? Serkan'dan da aldım bilgi falan. Gördüm, televizyonda izledim, Rabbim şifalar versin.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan ziyareti öncesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Erdoğan, Bahçeli'ye atlattığı rahatsızlık dolayısıyla geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Görüşmeye dair yayınlanan videoda Erdoğan'ın şunları söylediği duyuldu: "Alo, yani düşündük, gidelim, gitmeyelim filan falan işte Türk Konseyi için şey bir yerde. Evet gidelim dedik. Nasıl durum? Serkan'dan da aldım bilgi falan. Gördüm, televizyonda izledim, Rabbim şifalar versin."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, üst solunum yolu rahatsızlığı nedeniyle bir süre istirahat etmesinin ardından partisinin genel merkezine giderek mesaisine başlamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN