Erdoğan'dan Halep çağrısı: Uluslararası toplumu destek olmaya davet ediyorum | Son dakika haberleri

Erdoğan'dan Halep çağrısı: Uluslararası toplumu destek olmaya davet ediyorum | Son dakika haberleri

Halep'te yaşanan insani dram ve katliamlarla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm dünyaya İngilizce, Arapça ve Türkçe çağrıda bulundu. Erdoğan "Bütün tarafları ve uluslararası toplumu bu ateşkese riayet etmeye ve tahliye sürecine destek olmaya davet ediyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoağn Halep'te yaşananlarla ilgili tüm dünyaya çağrıda bulunarak "Bütün tarafları ve uluslararası toplumu bu ateşkese riayet etmeye ve tahliye sürecine destek olmaya davet ediyorum." dedi. 

Erdoğan'ın twitter adresinden İngilizce Arapça ve Türkçe paylaştığı mesajlar şu şekilde:

"Türkiye’nin yoğun çabalarıyla Halep'te varılan ateşkesin ve tahliyelerin devamı, Halep’teki masumlar için belki de son umuttur.

Bütün tarafları ve uluslararası toplumu bu ateşkese riayet etmeye ve tahliye sürecine destek olmaya davet ediyorum.

Türkiye Halep halkını yalnız bırakmadı, bırakmayacak. Ne pahasına olursa olsun tek bir canı kurtarmak için bile elimizden geleni yapacağız." 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN