Erdoğan'dan İdris Naim Şahin tepkisi: Bu taklacıya gereken dersi verin

Erdoğan'dan İdris Naim Şahin tepkisi: Bu taklacıya gereken dersi verin

Ordu'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin'e sert tepki gösterdi. Erdoğan "Davamıza maalesef aykırı düşen birisi utanmadan, sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki, bir daha karşınıza çıkamasın" ifadelerini kullandı.

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Ordu Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinge katılarak konuşma yaptı.

Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İdris Naim Şahin'i sert sözlerle eleştiren Erdoğan "Davamıza maalesef aykırı düşen birisi utanmadan, sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki, bir daha karşınıza çıkamasın" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasında satır başları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı İdris Naim Şahin'i de sert sözlerle eleştirdi.

19-03/03/basliksiz-1-1551615199.jpg

"BU TAKLACIYA ÖYLE BİR DERS VERİN Kİ..."

Bu kişi Ordu'ya yapılan her işe sahip çıkıyormuş. Sen kimsin ya? AK Parti'nin gücünü, imkanlarını, hizmetlerini kendilerine mal edenler, en başta Ordu'ya, sizlere saygısızlık ediyor demektir. Bu şehre ne yapılmışsa altında sadece ve sadece AK Parti'nin ve onunla yol yürümeye devam eden kadroların imzası vardır. Gittiği her kapıdan kovulan bu taklacıya 31 Mart'ta öyle bir ders verin ki bir daha karşınıza çıkmaya yüz bulamasın.

19-03/03/1037020132-1.jpgSaadet Partisi, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde partilerinin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayının AK Parti'nin döneminin eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin olduğunu duyurmuştu. SP'den önce İYİ Parti Ordu İl Başkanlığı da Şahin’i Ordu Büyükşehir Belediyesi adayı olarak ilan etmiş, genel merkez ise Şahin'i aday yapmayacaklarını açıklamıştı.

19-03/03/basliksiz-1-1551615276.jpg

"MHP'Lİ KARDEŞLERİM ASLA BÖLÜNMEYECEĞİZ"

Arkalarına terör örgütlerini, karanlık güçleri alan birileri her seçimde olduğu gibi bu sefer de ellerini ovuşturarak seçim sandığından çıkacak sonucu bekliyorlar. Eğer istediklerini elde edebilirlerse bir karabasan gibi ülkemizin başına çökmeye hazırlanıyorlar. Bu kifayetsiz muhterisleri de sizlerle birlikte inşallah bir kez daha sandığa gömeceğiz.

Biz Cumhur ittifakı pazara kadar değil mezara kadar dedik. AK Partili kardeşlerim sakın ha bölünmeyeceğiz. MHP’li kardeşlerim, asla bölünmeyeceğiz. AK Parti ve MHP olarak Cumhur ittifakının içinde bir olacağız. 

19-03/03/basliksiz-1-1551615314.jpg

Ordu’ya rekor kırmak yakışır. Rekora var mıyız? Seçim gecesi Ordu’nun sonuçlarını özel olarak takip edeceğim. Ordu demek şehir demektir. Ordu’ya son 17 yılda 21 katrilyon TL yatırım yaptık. 
 Sellerde kullanılamaz hale gelen köprüleri onarıyoruz. 10 köprüyü bu ay içinde açıyoruz
Ordu’ya 5 baraj daha inşa ediyoruz. 63 adet taşkın koruma merkezi ile Ordu şehir merkezini koruduk.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ

Dün CHP Genel Başkanı çıkmış 'Nereye gitti 35 milyar dolar' deyip esip gürlüyor. O ancak tankların arsından kaçıp gider Bakırköy Belediyesi’nde kahve yudumlar. Ondan bir şey olmaz.  Bay Kemal, sen Kandil'in yandaşısın. Kandil'in desteklediğiyle el ele, kol kolasın.

Türkiye'nin Suriyelilere yapılan harcamalar sebebiyle hazinesine yüklediği hiçbir yük yoktur. Tüm bu harcamaları geliri giderine denk olacak formüllerle yürüttük, yürütüyoruz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN