Erdoğan'dan ittifak mesajı: Bahçeliyle bir araya gelmemiz lazım

Erdoğan'dan ittifak mesajı: Bahçeliyle bir araya gelmemiz lazım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güney Amerika ziyaretinin ardından Esenboğa Havalimanı'nda açıklama yaptı. İttifak mesajı veren Erdoğan, "Sayın Bahçeli ile bir araya gelmemiz vazgeçilmezdir. Bazıları rahat durmaz. Onlara bu fırsatı verememek için Cumhur ittifakını diri tutmamız lazım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

- Sayın Bahçeli ile bir araya gelmemiz vazgeçilmezdir. Bazıları rahat durmaz. Onlara bu fırsatı verememek için Cumhur ittifakını diri tutmamız lazım.

İSTANBUL ADAYI

- Aday tespitleri konusunda hassasiyetimizi koruyoruz. Bütçe görüşmelerini sayın Meclis Başkanı yönetecek. İstanbul ile ilgili biraz sabırlı olacağız. Önemli sayıda ilçe başkanımız değişecek.

- Günümüzün en büyük insani yansımalarından biri olan yasa dışı göç hakkında görüş alıverişinde bulunduk.

- G20 zirvesine katılımımızın ardından heyetimizle birlikte 2-3 Aralık tarihlerinde de Paraguay, oradan da Venezuela’ya geçtik. Cumhurbaşkanlığı seviyesinde bu iki ülkeye ilk ziyareti gerçekleştirmiş olduk.

- Paraguay’ın bizler için önemli bir dost olduğunu gördüm. Türkiye’ye gösterilen ilgi ve alaka bizleri memnun etti. Paraguay da ülkemizde kısa bir süre içerisinde elçiliğini açacak.

- Venezuela’da dostum Maduro ile bir araya gelerek somut işbirliği imkanlarını ele aldık.

- G20 Zirvesi’ndeki ikili görüşmelerimizde Cemal Kaşıkçı meselesi çok gündeme geldi.

- Latin Amerika ve Karayipler bölgesindeki ülkelerle ikili ve çok taraflı ilişkilerimizi geliştirmeye devam edeceğiz.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN