Erdoğan'dan Kaşıkçı ve Brunson açıklaması

Erdoğan'dan Kaşıkçı ve Brunson açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısının ardından gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

Partisinin grup toplantısında konuştuktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Cemal Kaşıkçı olayı ve Brunson hakkında açıklamalarda bulundu. Cemal Kaşıkçı olayını yakından takip ettiklerini ifade eden Erdoğan, "Amacımız bizler için kanaat oluşturacak bir sonucu ulaşmak" değerlendirmesinde bulundu.

"TEHDİTLE NETİCE ALMA YOLUNA GİTMEYİN"

Rahip Brunson'ın serbest bırakılmasının ardından ABD Başkanı Trump attığı tweetler için "Geciken açıklamalar" nitelemesini yapan Erdoğan, "Türk yargısına güvenin tehditle netice alma yoluna gitmeyin. Türk yargısı kendisine olan güveni boşa çıkarmadı" dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN