Erdoğan’dan sosyal medya eleştirisi: Tamamen kontrolsüz

Erdoğan’dan sosyal medya eleştirisi: Tamamen kontrolsüz

5. Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem sonrası bazı provakatif gelişmeleri nedeniyle sosyal medyayı eleştirdi. Erdoğan, "Sosyal medya devasa ve tamamen kontrolsüz bir alan olarak hayatımızın adeta ortasına düştü" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anadolu Medya Ödülleri töreninde konuştu. Özellikle Elazığ depremi esnası ve sonrasında sosyal medyada yaşanan bilgi kirliliği ve provokasyonları eleştiren Erdoğan, "Sosyal medya devasa ve tamamen kontrolsüz bir alan olarak hayatımızın adeta ortasına düştü" ifadesini kullandı.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

Sosyal medya devasa ve tamamen kontrolsüz bir alan olarak hayatımızın adeta ortasına düştü. Ülkemizin ve milletimizin birlik, beraberlik içinde olması gereken bir dönemde içindeki kini ve nefreti kusanlar mı var, hemen bunların karanlık yüzlerini faş edip, kendilerini adeta sokağa çıkamaz hale getirmeliyiz.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN