Erdoğan'ın açıklamalarından sonra dolar 3,90'ın altını gördü

Erdoğan'ın açıklamalarından sonra dolar 3,90'ın altını gördü

Güne 3.94 seviyesinde başlayan dolar, Erdoğan`ın döviz kurlarında son günlerdeki suni şişkinliğin kısa sürede ortadan kalkacağını dile getirmesi ardından 3,8907 seviyesi ile gün içi en düşük seviyesini gördü. Kur şu aralar 3,90 seviyesinde dengelenmiş durumda.

Türk Lirası bugün dolar karşısında %1'in üzerinde değer kazanarak yüzde 3'ün üzerinden değer kazanan Güney Afrika Randından sonra dolar karşısında en çok değer kazanan para birimi oldu.

Uzmanpara'da yer alan haberde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın borsanın rekor üstüne rekor kırdığını, döviz kurlarında son günlerdeki suni şişkinliğin kısa sürede ortadan kalkacağını dile getirmesi de dolardaki düşüşü hızlandırdı.

Güne 3.94 seviyesinde başlayan dolar, Erdoğan'ın döviz kurlarında son günlerdeki suni şişkinliğin kısa sürede ortadan kalkacağını dile getirmesi ardından yaklaşık iki saat kadar sürede 3,8907 seviyesi ile gün içi en düşük seviyesini gördü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN