Erdoğan'ın "Suyu biz getirdik" çıkışına 'taş devri' görseliyle cevap

Erdoğan'ın "Suyu biz getirdik" çıkışına 'taş devri' görseliyle cevap

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İzmir'e suyu biz getirdik" sözlerine ilk çağları tasvir eden bir görüntüyle cevap verdi: Tabii, suyu da siz getirdiniz. Zaten, AKP iktidara gelmeden önce biz de bu şekilde yaşıyorduk.

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "İzmir'e suyu biz getirdik" sözlerine cevap verdi.

CHP'li Bayır, Erdoğan'a paylaştığı ilk çağ fotoğrafı ile yanıt verdi.

"Erdoğan, 'İzmir'e suyu biz getirdik' demiş. Tabii, suyu da siz getirdiniz. Zaten, AKP iktidara gelmeden önce biz de bu şekilde yaşıyorduk" diyerek bir fotoğraf paylaşan Bayır, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İzmir'imizin, kredi notu AAA. Peki sarayın kredi notu kaç, partili Cumhurbaşkanı?"

NE OLMUŞTU?

Erdoğan, İzmir'de yaşanan sel felaketi üzerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi'ni eleştirerek, "İzmir tüm altyapısı ile çökmüş vaziyette, kaçak yapıları ile çökmüş vaziyette" dedi. Erdoğan, CHP'li İzmir Belediyesi'ne seslenerek "E ne iş yapıyorsun sen? Suyunuz yoktu suyunuz… DSİ’ye verdiğim talimatla İzmir’e suyu biz getirdik. Çünkü halk benim halkım, biz onları susuz bırakmayız" açıklaması yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN