Erzincan'da deprem: Çok sayıda evde hasar oluştu

Erzincan'da deprem: Çok sayıda evde hasar oluştu

Erzincan'ın Tercan ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem nedeniyle 23 evde hasar oluştu.

Erzincan’ın Tercan ilçesinde meydana gelen 4.3 büyüklüğündeki depremde 23 evde hasar oluştu.

Bugün saat 12.16 sıralarında merkez üssü Erzincan’ın Tercan ilçesi Altınkaya köyünde, 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Çayırlı ilçesinde de hissedildi. Deprem kaynaklı bölgedeki sarsıntının ardından AFAD, Çevre ve Şehircilik, İl Özel İdaresi ve jandarma ekipleri sahada incelemelerde bulundu.

23 EVDE HASAR OLUŞTU

Yapılan incelemede Tercan ilçesi Çadırkaya Beldesinde 15, Beykonak Köyünde 1, Küçükağa Köyünde 1, Beğendik Köyünde 5, Çayırlı ilçesi Çaykent köyünde 1 ev olmak üzere toplam 23 evde hasar olduğu herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmadığı belirlendi.

aw151783-02.jpg

Öte yandan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 05.04'de Ankara'nın Çubuk ilçesinde 3,8 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Depremin yaklaşık 10 kilometre derinlikte olduğu belirlendi.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN