Erzurum’da FETÖ operasyonu: 10 kişi tutuklandı | Erzurum haberleri

Erzurum’da FETÖ operasyonu: 10 kişi tutuklandı | Erzurum haberleri

Erzurum’da Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 10 kişi tutuklandı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY soruşturması kapsamında bu hafta içerisinde, 3 polis memuru, 2 adliye personeli, 5 diğer kişi hakkında tutuklama kararı verilirken; 1 polis memuru, 5 adliye personeli ve 1 diğer kişi hakkında ise adli kontrol kararı verildi. Ayrıca 1 emniyet amiri, 1 polis memuru, 1 diğer kişi ve 3 üniversite öğretim üyesinin de gözaltı işlemleri devam ederken; 5 polis memuru, 3 FETÖ abisinin yakalama çalışmaları devam ediyor.

DAEŞ ÜYELİĞİ TUTUKLAMALARI

Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılığınca DEAŞ terör örgütü soruşturması kapsamında bu hafta içerisinde, 19 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş olup 10 kişi gözaltına alınırken 9 kişi hakkında yakalama çalışmalarına devam edilmekte.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN