Esad güçleri ilk kez PYD'nin kontrolündeki Haseke'yi bombaladı

Esad güçleri ilk kez PYD'nin kontrolündeki Haseke'yi bombaladı

Suriye'de Esad hükümetine ait savaş uçakları ilk kez Kürt güçlerin kontrolündeki Haseke bölgesini bombaladı.

Suriye hükümetine ait savaş uçakları, beş yıldır devam eden iç savaşta ilk kez ülkenin kuzeydoğusunda Kürtlerin kontrolündeki Haseke yakınındaki bölgeleri bombaladı.

Reuters'ın haberine göre, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD'nin silahlı kanadı YPG, hava saldırılarının şehrin Kürt bölgelerini ve Asayiş olarak bilinen Kürt güvenlik güçlerinin bulunduğu pozisyonları vurduğunu belirtti.

YPG sözcüsü Redur Xelil, ölü ve yaralılar olduğunu söyledi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN