Esad ve Rus uçakları yine İdlib’i hedef aldı : 4 ölü

Esad ve Rus uçakları yine İdlib’i hedef aldı : 4 ölü

Suriye’de Esad rejimine destek veren Rus savaş uçaklarının İdlib’in farklı bölgelerine düzenlediği hava saldırılarında 4 sivil hayatını kaybetti, 6 sivil ise yaralandı.

Suriye’de Esad rejimine destek veren Rus savaş uçaklarının İdlib’in farklı bölgelerine düzenlediği saldırılarda 1’i kadın 4 sivil hayatını kaybetti, 6 sivil de yaralandı. Esad rejimi ve Rus savaş uçakları, saldırılarda İdlib’in Bazabur köyünü, Mardikh beldesini ve İdlib’in doğusundaki Sarakib beldesini hedef aldı. Bazabur köyünde 2, Mardikh beldesinde 1, Sarakib beldesinde 1 kişi öldü.

Bazabur köyüne düzenlenen saldırıda ayrıca sivil savunma ekiplerine ait bir aracın kullanılmaz hale geldiği öğrenildi.

Esad rejimi ve Rusya ateşkese rağmen 12 Ocak’tan itibaren İdlib’e yönelik hava saldırıları başlattı.

İHA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN