Esad ve Rusya'dan İdlib'e yoğun bombardıman: 3 sivil daha öldü

Esad ve Rusya'dan İdlib'e yoğun bombardıman: 3 sivil daha öldü

Esad rejimi ve destekçisi Rusya'nın İdlib'de yine ortak katliam yaptı. Sivil noktalara düzenlenen saldırılarda 3 sivil daha öldü en az 20 kişi de yaralandı. Rus saldırısında yaralanan küçük bir kız çocuğunun enkazdan çıkarılması sırasında yaşanan dehşet anları ise AA kamerasına yansıdı. Yoğun bombardıman sürerken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Beşşar Esad rejimi ve destekçisi Rusya İdlib'de yine sivilleri hedef aldı.

Rejim uçakları Maaretinuman ilçesi, Cercenaz beldesi, Deyr Sünbül, Frikye, Serce, Bzabor, Binin, Hantutin, Naciyye, Kinidde, Gadafe,Tel Mennis, Ebu Mekki, Tuh ve Rebia köylerine saldırı düzenledi.

Muhaliflere ait uçak gözlemevine göre, Rus savaş uçakları da Maaretinuman kırsalı, Serakib ilçesi, Maarşurin, Han Es Sübül, Deyr Garbi, Semke ve Merdih köylerini vurdu.

3 SİVİL DAHA CAN VERDİ

İdlib Sivil Savunma (Beyaz Baretliler) ekiplerinden alınan bilgiye göre, Maaretinuman, Deyr Sünbül ve Merdih'de birer olmak üzere toplam 3 sivil hayatını kaybetti, en az 20 sivil yaralandı. 

Olay yerine intikal eden Sivil Savunma ekipleri, neredeyse tümüyle yıkılan yerleşimlerden kurtardıkları sivilleri, sağlık merkezlerine götürdü.

DEHŞET ANLARI AA KAMERASINDA

Rus saldırısında yaralanan küçük bir kız çocuğunun enkazdan çıkarılması sırasında yaşanan dehşet anları, AA kamerasına yansıdı.  

Yoğun bombardıman sürerken, ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

İDLİB/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN