Esad'ın askerleri poz vermesin diye tabelaları da götürüyorlar

Esad'ın askerleri poz vermesin diye tabelaları da götürüyorlar

Suriye'de Rusya ve İran'ın desteği ile İdlib'in güneyinde ilerleyen rejim güçleri, bölgede tansiyonun yükselmesine neden olurken, yüz binlerce sivil göç etmek zorunda kaldı. İdlib'e bağlı Sayadi kasabasından gelen bir fotoğraf ise yıllardır saldırı altında yaşayan sivillerin psikolojisini özetledi.

KENAN BUTAKIN / İSTANBUL

Rus uçaklarının bombaladığı ve rejim güçlerinin girmeye başladığı Sayadi'de çekilen fotoğrafta göç etmek zorunda kalan bir ailenin kamyona yüklenmiş eşyaları görünüyor. Kamyonun arkasındaki tabela ise dikkat çekiyor. 

18-01/10/19b81067-a96d-4f9e-9426-67ab2b2f5b66-1515596995.jpg

Rejim askerleri girdikleri kentlerde tabelaların önünde 'ele geçirdik' pozu vererek propaganda yapıyor. Siviller ise çözüm olarak terkettikleri kent, kasaba ya da köylerin tabelalarını yanında götürüyor. Yollara düşen göçmenlerin mesajı açık: Ele geçirseniz bile o pozu çektirmem...

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN