Esad'ın uçakları Halep'te sivilleri bombaladı: 11 ölü, 35 yaralı

Esad'ın uçakları Halep'te sivilleri bombaladı: 11 ölü, 35 yaralı

Esad rejimine ait savaş uçaklar, Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere hava saldırısı düzenlendi. Saldırı sonucunda 11 kişinin hayatını kaybetti, 35 kişi yaralandı.

Suriye rejimine ait savaş uçaklarının, Halep'te muhaliflerin kontrolündeki bölgelere düzenlediği hava saldırısı sonucu 11 kişinin hayatını kaybettiği, 35'inin yaralandığı bildirildi.

ESAD'IN UÇAKLARI CAMİYİ BOMBALADI

Halep'teki sivil savunma yetkililerinden İbrahim Ebu Leys  yaptığı açıklamada, Esed rejimine ait jetlerin muhaliflerin kontrolündeki Katırcı, Merce, Meşhed, Sukkeri, Firdevs ve Mesakin el-Firdevs semtlerine 20'ye yakın hava saldırısı düzenlediğini belirtti.

Ebu Leys, bombardımanda ilk belirlemelere göre 11 kişinin yaşamını yitirdiğini, 35'inin yaralandığını aktardı. Kentteki yerel medya aktivistlerinden Ebu Ammar da Suriye ordusuna ait savaş uçağının kentin Merce semtinde bir sağlık ocağı ile Sukkeri semtindeki Veysel Karani Camisi'ni bombaladığını söyledi.

Ebu Ammar, Beşşar Esed güçlerine ait topçu birliklerinin Halep'in kuzeyindeki Handarat ve Mellah bölgelerini de karadan bombaladığını kaydetti.

HALEP/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN