Eşini bıçaklayarak katleden cani teslim oldu

Eşini bıçaklayarak katleden cani teslim oldu

Kadın cinayetleri bitmek bilmiyor, Esenyurt'ta tartıştığı karısını bıçaklayarak öldüren kişi polise teslim oldu.

Türkiye’nin dur durak bilmeden kanayan yarası kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Olay, gece saat 00.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi Barış Sokak üzerinde bir apartman dairesinde meydana geldi. İddiaya göre Suriye uyruklu bir aile içerisinde önce tartışma yaşandı. Yaşanılan tartışmadan sonra kimliği henüz belirlenemeyen şahıs tartıştığı karısını bıçakla öldürdü.

Olaydan sonra 4 yaşlarında olduğu öğrenilen çocuğuyla birlikte sokağa çıkarak çevresindekilere ‘Polisi arayın gelsin’ diyen şahıs soğukkanlı bir şekilde polisin gelmesini bekledi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Şüpheli olay yerinde gözaltına alınırken ailenin 4 yaşlarındaki çocuğu ise polis tarafından koruma altına alındı.

2.jpg

Öte yandan hayatını kaybeden kadının cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalardan sonra cenaze aracına bindirilerek Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

DÜN DE ÇATALCA'DA KADIN CİNAYETİ İŞLENMİŞTİ

Dün de Gelecek Partisi Çatalca Teşkilatı üyesi Gül Gülüm, eşi tarafından asılarak katledilmişti. 28 yaşındaki Gülüm’ün evde kocası tarafından katledilmesi herkesi yasa boğmuştu. Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı İsa Mesih Şahin, acı olayı kişisel sosyal medya hesabı üzerinden duyurmuştu.

Gelecek Partisini yasa boğan cinayet... Eşi tarafından asılarak katledildi

Şahin “Partimize Çatalca’da gönül veren üyemiz Gül Gülüm kardeşimiz kocası tarafından canice katledildi. İnsanlıktan nasibini almamış caninin en ağır cezayı alması için hukuki sürecin takipçisi olacağız. Kardeşimize Allah’tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum.” İfadelerini kullanmıştı.

SOYLU CİNAYETLERİN DÜŞTÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ

İçişleri Bakanı soylu, Türkiye'nin kanayan yarası kadın cinayetleri ile ilgili yaptığı son açıklamada cinayetlerin yılbaşından bu yana yüzde 29 düştüğünü açıklamıştı. 

PANDEMİ SÜRECİNDE ŞÜPHELİ KADIN ÖLÜMLERİ ARTTI

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nün Eylül ayı raporuna göre, Türkiye'de 16 kadın cinayeti ve 20 şüpheli kadın ölümü gerçekleşti. Raporta şüpheli ölümlerin artışına dikkat çekilerek ""Bir süredir raporlarımızda da açıkladığımız gibi intihar veya doğal ölüm gibi sunulan şüpheli kadın ölümleri ve şüpheli bir şekilde ölü bulunan kadın sayısında pandemi süreciyle birlikte çok ciddi bir artış yaşanmaktadır" denilmişti. 

Raporda 12 kadının neden öldürüldüğünün ise tespit edilemediği belirtildi. 

Ayrı platformunun 2019 raporuna göre ise, bir yılda 474 kadın erkek şiddetinin kurbanı oldu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN