Eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ile hakim ve savcılar Ankara'da yargılanacak

Eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ile hakim ve savcılar Ankara'da yargılanacak

Bursa'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ile hakim ve savcıların davaları Ankara'da görülecek.

Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan eski Bursa Valisi Şahabettin Harput ile hakim ve savcıların davaları Ankara'da görülecek.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığından alınan bilgiye göre, Harput ile hakim ve savcılar hakkında yürütülen soruşturmalar tamamlandıktan sonra dosyaları Ankara'ya gönderilecek.

Harput, hakim ve savcılar ilerleyen günlerde Ankara'da hakim karşısına çıkacak. Harput, 28 Temmuz'da gözaltına alınmış ve ardından sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştı.

BURSA/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN