Eski Dekan'a FETÖ'den tutuklama

Eski Dekan'a FETÖ'den tutuklama

FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Gazi Üniversitesi Polatlı Fen Edebiyat Fakültesi eski dekanı Prof. Dr. Selçuk Kervan FETÖ’den tutuklandı.

Polatlı İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçen pazartesi günü yapılan operasyonda, 15 Temmuz sonrası (YÖK) tarafından istifası alınan eski dekan Prof. Dr. Selçuk Kervan, FETÖ/PDY’ye finansal destek sağladığı, FETÖ’ye bağlı eğitim kurumlarıyla irtibatlı olduğu ve örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Eski Dekan Prof. Dr. Selçuk Kervan emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kervan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN