Eskişehirli uzman çavuş Serdar Ege Afrin’de şehit düştü

Eskişehirli uzman çavuş Serdar Ege Afrin’de şehit düştü

Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı’nda Eskişehirli Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege şehit oldu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Serdar Ege’nin acı haberi memleketi Eskişehir’e ulaştı. 71 Evler Mahallesi Kırlangıç Sokakta annesinin ve kız kardeşinin bulunduğu ikamete gelen askeri erkan, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Eskişehir İl Müdürü Bekir Gerek, Aile ve Sosyal Politikalar Eskişehir İl Müdürü Alper Sezer ve Odunpazarı Kaymakamı Cemal Şahin aileye şehadet haberini verdi. Şehidin evine Türk bayrağı asıldı.

Uzman çavuş Ege'nin acı haberi Tatvan'daki askeri lojmanda kalan eşi Dilek Ege'ye ve Eskişehir'de oturan annesi Gülten Ege'ye aynı anda verildi.

Eskişehirli şehidin evli 2 kız çocuğu babası olduğu öğrenildi. Şehidin babasını uzun süre önce kaybettiği belirtilirken, ailesi Ankara’da görev yaptığına yönelik bilgilerinin olduğunu söyledi. Acı haberi alan komşular ise evin önünde toplandı. Öte yandan aile için sağlık ekipleri hazır bekletildi.

ESKİŞEHİR / İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN