Etyen Mahçupyan: Oyumu 11. kez AK Parti'ye vereceğim

Etyen Mahçupyan: Oyumu 11. kez AK Parti'ye vereceğim

Türkiye bugün sandık başına gidiyor. 7 Haziran seçimlerinde oyunu 10. kez AK Parti’ye vereceği açıklayan Eski Başbakan Danışmanı Etyen Mahçupyan 1 Kasım'da kime oy vereceğini de açıkladı.

Türkiye bugün 26. dönem milletvekilleri belirtmek için sandık başına gidiyor. AK Parti'nin tek başına iktidar olup olmayacağı tartışılırken, Eski Başbakan Danışmanı Etyen Mahçupyan hangi partiye oy vereceğini açıkladı.

Etyen Mahçupyan: Oyumu 11. kez AK Parti'ye vereceğim

7 Haziran seçimlerinde oyunu 10. kez AK Parti’ye vereceği açıklayan Eski Başbakan Danışmanı Etyen Mahçupyan 1 Kasım'da kime oy vereceğini de açıkladı. Mahçupyan 1 Kasım seçimlerinde de AK Parti'ye oy vereceğini söyledi.  7 Haziran'da konuştuğumuzda oyunuzu 10. Kez AK Parti'ye vereceğinizi söylemiştiniz. 1 Kasım'da siyasi tercihinizde bir değişiklik olacak mı? sorusunu yanıtlayan Mahçupyan şu ifadeleri kullandı:

"Hayır bir değişiklik olmayacak. 1 Kasım'da yine oyumu AK Parti'ye vereceğim. Bu konuda gelen tepkileri ve yapılan yorumları son derece cahilce buluyorum." 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN