EURO 2016'da İngiltere yarın sahaya çıkıyor

EURO 2016'da İngiltere yarın sahaya çıkıyor

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) yarın üç karşılaşma yapılacak.

Fransa'nın ev sahipliğinde düzenlenen 15. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) yarın üç karşılaşma yapılacak.

A Grubu'nda Lens Agglo bölgesindeki Bollaert-Delelis Stadı'nda oynanacak karşılaşmada, şampiyonaya tarihinde ilk kez katılacak Arnavutluk ile İsviçre kozlarını paylaşacak. İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo'nun yöneteceği mücadele, TSİ 16.00'da başlayacak.

İNGİLTERE'NİN RAKİBİ RUSYA

B Grubu'nda ise iki maç oynanacak. Bordeaux kentiyle aynı adı taşıyan statta Norveçli hakem Svein Oddvar Moen'in düdük çalacağı müsabakada, ilk kez Avrupa Şampiyonası'nda yer alan Galler ile Slovakya TSİ 19.00'da maça çıkacak.

Grubun diğer mücadelesinde de turnuvanın iki tecrübeli takımı İngiltere ile Rusya karşılaşacak. Marsilya kentindeki Velodrome Stadı'nda TSİ 22.00'de başlayacak maçı, İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

ANKARA / AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN