EURO 2016'da İrlanda- İsveç maçı öncesinde Stade de France’da şüpheli paket bulundu

EURO 2016'da İrlanda- İsveç maçı öncesinde Stade de France’da şüpheli paket bulundu

Fransa’da EURO 2016 kapsamında bu akşam oynanacak İrlanda-İsveç maçı öncesinde Stade de France’da şüpheli paket bulunduğu açıklandı.

Fransa’da bu akşam oynanacak İrlanda-İsveç maçı öncesinde Stade de France’da şüpheli paket bulunduğu açıklandı.

Paketin kontrollü bir şekilde patlatıldığı ve içinde bomba bulunmadığı belirtildi. Yapılan inceleme sonucu stadın içinde olağanüstü bir duruma rastlanmadığı kaydedilirken, taraftarların stada girişi başladı.

Stade de France geçen yıl 13 Kasım'da düzenlenen saldırılarda hedef alınan yerler arasındaydı. Fransa'da UEFA 2016 nedeniyle olağanüstü hal uzatılırken, olası saldırılara karşı kapsamlı önlemler alınıyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN