Euroleague: Bahçeşehir maçında hakem hatası yapıldı

Euroleague: Bahçeşehir maçında hakem hatası yapıldı

Euroleague, UNICS Kazan - Bahçeşehir Koleji maçının son saniyelerinde hakem hatası yapıldığını açıkladı.

Eurocup A Grubu ikinci hafta maçında Bahçeşehir Koleji, Rusya’nın UNICS Kazan takımına deplasmanda 89-88 yenildi. Euroleague yönetimi karşılaşmanın son çeyreğinde yaşanan şut saatinin sıfırlanmasıyla alakalı tartışmalar hakkında resmi internet sitesinden açıklamalarda bulundu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Dördüncü çeyrekte, maçın bitimine 27.3 saniye kalmışken Bahçeşehir Koleji sporcusu Alex Perez topu oyun sahası içerisinde kontrol etmiş, ardından da potaya giderek maçın sonuna 18.0 saniye kala iki sayılık bir atış denemesinde bulunmuştur. Son 16.8 saniyeye girilirken top potaya temas etmiş, şut saati yenilenmemiş ve maç saatinde son 14.3 saniyeye girildiğinde Bahçeşehir Koleji sporcusu Rıdvan Öncel hücum ribaundu almıştır. Bu durum, kurallara aykırıdır çünkü top potaya değdikten sonra Bahçeşehir Koleji topun kontrolünü yeniden ele geçirdiği için ’Şut Saati Operatörü’ şut saatini yeniden 14 saniyeye sıfırlamalıydı."

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN