Evlerine giren hırsızları yakalatmak isterken yakayı ele verdiler

Evlerine giren hırsızları yakalatmak isterken yakayı ele verdiler

Maltepe'de hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine olay yerine giden polis, 3 hırsızlık şüphelisini suçüstü yakalarken, hırsızlık yapılan dairede uyuşturucu madde üretimi yapıldığını tespit edince 3 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

Maltepe'de ihbar üzerine başlatılan çalışma kapsamında 3 hırsızı yakalayan polis ekipleri, kovalamacanın yaşandığı binadaki kokular üzerine dairelerden birinde yaklaşık 40 kilogram uyuşturucu madde ele geçirirken 3 şüpheliyi daha gözaltına aldı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği ekipleri, 22 Ocak'ta İdealtepe Mahallesi Cuma Sokak'taki bir binadan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.

Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, bina önünde bulunan ve polisleri görünce kaçmaya çalışan Kemal O, Mehmet K. ve Gökhan T'yi kovalamaca sonucu yakaladı.

Bu sırada bina içerisinden yoğun uyuşturucu kokusu geldiğini belirleyen ekipler, nöbetçi cumhuriyet savcısından aldıkları izinle dairede arama yaptı.

20-01/24/1-1579858481

Aramalarda yaklaşık 40 kilo "marihuana" adıyla tabir edilen uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde üretiminde kullanıldığı değerlendirilen düzenekler bulundu.

Polis dairede bulunan Sezgin B, Volkan G. ve Birol G'yi gözaltına aldı.

İSTANBUL/AA

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN