Facebook'tan gelen uyarı paniğe neden oldu

Facebook'tan gelen uyarı paniğe neden oldu

Facebook'un bazı kullanıcılara gösterdiği 'Hesabınız ele geçirilmiş olabilir' uyarısı paniğe sebep oldu.

Facebook'a açtığınızda hesabınızın çıkış yaptığını görürseniz, ve giriş yaptığınızda da "Hesabınız ele geçirilmiş olabilir" uyarısıyla karşılaşırsanız merak etmeyin, bu genel bir sorun.

Görünüşe bakılırsa, Facebook tarafında yaşanan teknik bir arıza (sistem çökmesi) bazı kullanıcıların siteden zorla çıkış yapmasına sebep oldu. Siteden zorla çıkarılan kullanıcılar tekrar giriş yapmaya çalıştıklarında hesaplarına erişemediler ve "hesabınız ele geçirilmiş olabilir" uyarısı ile karşılaştılar. En başta paniğe sebep olan sorunun, diğer sosyal ağ siteleri sayesinde genel bir arıza olduğu hızla anlaşıldı. 

FACEBOOK'TAN AÇIKLAMA

"Sistemimizde ortaya çıkan bir hata yüzünden, normalde şüpheli bir hesap etkinliği gerçekleştiğinde devreye girmesi gereken güvenlik protokolü, gereksiz şekilde devreye girdi. Şu an sorunu çözmüş durumdayız, ayrıca hatadan etkilenen hesapları da düzeltmeye devam ediyoruz. Yaşanan sıkıntı için özür dileriz."



İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN