Faizsiz finans sistemine özel 'yazılım çözümü'

Faizsiz finans sistemine özel 'yazılım çözümü'

Tasarrufa dayalı faizsiz finans sistemine yönelik çözüm önerileri üreten firmalar her geçen gün büyüme kaydediyor. Sektörün öncü firmalarından ARGE 24 Teknoloji firması da 'Tasarruf 24' adında yazılımın en güncel versiyonunu piyasaya sürdü.

Faizsiz ev ve araba sahibi olmak isteyenlere yönelik çözüm önerileri sunan firmalar sektörel anlamda her geçen gün büyüme kaydediyor. Son üç yıl içinde şirket sayısı 20'yi geçerken özel olarak geliştirilmiş yazılım kiralama modelleri dikkatleri üzerine çekiyor.

Sektörde 10 yıldan fazla tecrübesiyle tasarrufa dayalı faizsiz çözüm önerileri geliştiren ARGE 24 Teknoloji firması, 'Tasarruf 24' adında yazılımın en güncel versiyonunu piyasaya sürdü. Başka hiçbir yazılıma gerek duymadan verileri hızlı ve güvenilir bir şekilde işleyebilen yazılım, kiralama modeliyle hizmete sunuyor.

ARGE 24 Teknoloji A.Ş. CEO’su Harun Taşdelen konuyla ilgili bir açıklama yaptı:“Ekim ayında seferlere başlayan Avrupa Yakası’nın ilk sürücüsüz metro hattı olan Mecidiyeköy – Mahmutbey seferinin Telsiz İletişim Yazılımını tamamlandıktan sonra, 10 yılı aşkın hizmet verdiğimiz Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi (TDFFS), bir diğer adıyla 'EVİM' sektöre özel geliştirdiğimiz 'Tasarruf 24' yazılımının en güncel versiyonunu piyasaya sürmemizin gururunu ve sevincini yaşıyoruz."dedi

TASARRUF 24 NEDİR?

Tasarruf 24, Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finans Sistemi (TDFFS) sektörüne yönelik satış pazarlama, operasyon, finans yapılarını akıllı kampanya ve hesaplama sistemleri ile sektör firmalarına özel çözümler üretmektedir.

YAZILIMIN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

Yazılımı öne çıkaran bazı işlevlerse şunlar: Satış- Pazarlama Yönetimi, Operasyon ve Süreç Yönetimi, Finans ve Muhasebe Yönetimi, Akıllı Kampanya ve Hesaplama Yapısı, Takvim Yönetimi ile Randevu Takibi, Müşteri İnternet ve Mobil Şube, Esnek ve Güçlü Entegrasyon Yapısı, Dijital Pazarlama ve Reklam Ölçümleme Yapısı

6 FARKLI UYGULAMA TEK ÇÖZÜMDE

Tasarruf 24 ile Duo 24 (Görüntülü Görüşme), İYS 24 (İleti Yönetim Sistemi), Link 24 (Link Kısaltma Uygulaması), Assistant 24 (Mobil Aygıt Yönetim Uygulaması), Ekstre 24 (Banka Entegrasyonu) 6 farklı uygulamayı diğer teknolojilerle birleştirerek tek çözüm sunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN