Falcao’nun eşi Lorelei Taron kaç yaşında ve mesleği ne? Galatasaray’a yeni yenge

Falcao’nun eşi Lorelei Taron kaç yaşında ve mesleği ne? Galatasaray’a yeni yenge

Galatasaray’ın dünyaca ünlü golcüsü Radamel Falcao’nun eşi Lorelei Taron, İstanbul’a iner inmez ayağının tozuyla taraftara üçlü çektirdi. Güzelliğiyle baş döndüren yeni ‘yenge’ adından söz ettirecek gibi. Peki Lorelei Taron kaç yaşında, aslen nereli ve mesleği ne? Detaylar haberimizde…

 

2007 yılında Falcao ile hayatını birleştiren ve 3 çocuk annesi olan Lorelei Taron, ülkesinde çok sevilen ünlü bir şarkıcıdır. Falcao transfer gerçekleşmeden önce Nusret’i takibe alan ‘yenge’ sarı-kırmızılı taraftarı bir hayli heyecanlandırmıştı. Peki Lorelei Taron kaç yaşında ve aslen nerelidir? İşte gelişmeler…

19-09/02/tarnn.jpg

LORELEİ TARON KİMDİR?

17 Haziran 1988’de Arjantin’de hayata gözlerini açan Falcao’nun eşi Lorelei Taron, ülkesinin sevilen şarkıcılarındandır. 13 Aralık 2007’de dünyaca ünlü golcü futbolcu Radamel Falcao ile hayatını birleştiren Lorelei Taron’un 3 tane kız çocuğu bulunuyor. Çiftin birlikteliği örnek olarak gösterilirken, üçüncü çocuğunun doğmasıyla birlikte müzik kariyerine bir süre ara veren Taron, 3 çocuk doğurmuş olmasına rağmen güzel fiziğini korumayı başarmış.

19-09/02/taron.jpg

BİR ÇOCUK DAHA İSTİYOR

Ara ara müzikle alakalı paylaşımlar da yapsa sosyal medya hesabını da ailesi için kullanan Taron, Falcao ile hemen hemen 2 sene devam eden ilişkisinin ardından evlenmeye karar vermişti. Lorelei müziğe verdiği arada kızlarının bakımı ve gelişimi ile bir hayli ilgili. Fransız basınında da Kolombiya basınında da örnek bir anne olarak gösterilen Taron, bir röportajında bir çocuk daha istediğini anlatmıştı.

TARON'UN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

İşte Galatasaray'ın yeni yengesi Loralei Taron'un fotoğrafları:

19-09/02/taronnnnnn.jpg

19-09/02/taronnnnnnnn.jpg

19-09/02/taronnnnnnnnnnn.jpg

19-09/02/taronnnnn.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN