Fatih Terim: Arda'yı ve diğer arkadaşları kutluyorum

Fatih Terim: Arda'yı ve diğer arkadaşları kutluyorum

Sivasspor maçının ardından açıklama yapan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, “3 puan aldığımız için sevinçliyim. Futbolcularımı kutluyorum, iyi mücadele ettiler” dedi.

Fatih Terim, Sivasspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sivas deplasmanında 3 puan almanın önemli bir iş olduğunu söyleyen Terim, “O yüzden 3 puan aldığımız için sevinçliyim. Futbolcularımı kutluyorum, iyi mücadele ettiler” dedi.

Futbolcuların özellikle 1 saat çok iyi oynadıklarını belirten Terim, “Organizasyonlarımız, sahada ki parselizasyonlarımız da çok iyiydi. 2-0'dan sonra daha da farklı olabilirdi ama 2-1'den sonra da her şey olabilirdi. Futbol da böyle bir oyun zaten. Sonuç olarak kritik bir zamanda aldığımız 3 puan sevindirici. Milli arada kalan oyuncularımızı hazırlayacağız Kayseri maçına. İnşallah herkes de kazasız belasız milli takımdan döner. Bu iyi gidişimize devam ederiz” ifadelerini kullandı.  

“ARDA’YI VE DİĞER ARKADAŞLARI KUTLUYORUM” 

Arda Turan'ın performansı ile ilgili yöneltilen soruya Terim, “Arda Turan bugün hakikaten çok iyi oynadı. Golü attı, oyuna katkısı çok yüksekti. İştahlıydı, oynadığı oyundan da zevk alınca arkadaşlarıyla beraber yetenekli ve lider bir Arda ortaya çıktı. Onun adına ve Galatasaray adına memnunum. Arda'yı ve diğer arkadaşları kutluyorum” yanıtını verdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN